Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krumsprång

ett helt fång av solen strålar
i ett krumsprång

genom mig
och dammig fönsterruta

och min vuxna dotter bor här
ett par dagar

jag värms av hennes glada
närvaro

-

tacksam för åren
som danat mig
alltmer fri

visst lurar döden runt hörnet
men kärleken
klarnar

pulserar
vidöppen
vitt famnande




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-16 14:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig text!
2020-01-25

    Lena Söderkvist VIP
Sådant är livet, man påminns när barnen blir äldre. Varma rader.
2020-01-20

  lila fjäderblomman VIP
Jag värms av din vishet! <3
2020-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken livsglädje du förmedlar med dina ord! Du lever livet fullt ut.
2020-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livsglädje, att ta vara på och njuta av det fina i livet!
2020-01-17

  KattenKin VIP
Älskar din inställning till livet, tacksamheten och förmågan att vara i nuet, kärleken och glädjen. Allt detta som strömmar genom dina texter ut till läsaren. Jag tror jag sagt det förut, men din själ sjunger som när Arja Saijonmaa sjunger Jag vill tacka livet. Som jag uppfattar det. Fint skrivet.
2020-01-17

    Lena Staaf VIP
Värme och livsglädje strömmar genom din dikt. En känsla av att man kan ta vara på de små händelserna och tillfällena i livet och stanna upp och njuta av dem.
2020-01-16

  Anya VIP
Fint med kärleken till dotter och livet. Acceptansen över döden känns ut till mig.
2020-01-16

  ULJO
Härlig värme här
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP