Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klicka på bilden om du läser via Facebook, sedan gå in på "Läs Texter" sedan i höger fält ser du då bilden som ovan, klicka på denna och där har du min utställning här på poeter.se! Välkomna!


SE MIN NYA UTSTÄLLNING HÄR--->

Om du inte redan är inne på "Läs Texter"

Gå in på den fliken

Klicka på bilden till höger --->

den som ser ut som denna ovan

alltså i högra fältet bredvid poeternas texter

 

Eftersom så många undrar

hur man ska kunna se en "utställning"

här på poeter.ses sida

 

Jag beklagar att det inte är

användarvänligt för er alla!

 

Ni som inte förstod ta kontakt med

redaktionen och lämna er synpunkt!

 

 

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-17 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP