Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors visa


ur skötet kom de, våra barn
och när de växt upp
och födandets tid är förbi
för oss
kan de, våra barn, få barn
och vi blir med barnbarn

hänger vi med på det
tränger vi samman dem alla
i våra hjärtan

ja, det är klart
vi vidgar våra hjärtan
låter oss bli kallade

mormor och farmor
morfar och farfar

nybliven farmor
är jag
igen

nu i denna dag

mottog
dimma, sol
rum och rymd
och babyskrik

idag!

när Eira drog sitt första
andetag
i sin vackra mors armar
avancerade min son i detsamma
till stolt trebarnsfar!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-20 23:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Grattis och kram, värmemänniska!
2020-01-27

  Lars Hedlin
Varmt grattis!
2020-01-25

  lila fjäderblomman VIP
Grattis! Vilket vackert namn Eira! <3
2020-01-22

  Anya VIP
Stort grattis. Blir lite avis, hoppas jag får barnbarn en dag.
Så varma ord.
2020-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du sjunger om familjelivet
och ett nyfött barn som blivit er givet!
Heja farmor.
2020-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig hyllningsdikt till nya livet! Och till de som får uppleva detta mirakel.
2020-01-21

  Rise Little One
Stort Grattis kära farmor! <3
2020-01-21

  ULJO
Berörande bild av din farmor
2020-01-21

    Lena Staaf VIP
Klang och jubel! Grattis kära farmor!
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP