Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas fjäril

du dansar
varje natt när jag sover
dansar du fram i min dröm

läppar så röda
ögon så gröna
ditt blonda hår fladdrar

på ett golv av krossat glas
flyger du fram i min dröm

och jag
jagar dig förgäves
varje natt
springer jag efter dig
mina fötter blöder

du bara skrattar
och dansar vidare

du mitt hjärtas dansande fjäril
skall jag någonsin
komma ikapp
skall jag någonsin
lyckas fånga
skall jag någonsin
lyckas behålla
dig?

eller kommer du alltid dansa vidare
som den fjäril du är




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 604 gånger
Publicerad 2004-10-18 22:16



Bookmark and Share


  Jasmine
Så ren och sann..alla har nog kännt så någon gång. Du lyckas i dina dikter inte krångla till det. Du förklarar känslan perfekt.
2004-10-30

  Manal
Mkt vackert skrivet
2004-10-29

  Zam
i mitt huvud.... :) Like it a lot!!
2004-10-20

  Annelie Hugo
Känns som en dröm som man inte kan fånga.....Vacker :)))
2004-10-20

    Göte Holmlund
vacker text om längtan, jag förstår att du behöver ha med det krossade glaset...jag hoppar över glas o blod och då gillar jag den ännu mer
2004-10-18

    Jolli
Vet hur det känns att vara kär i en sökande och rastlös själ..
2004-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart