Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texten om fröken S

hon tror jag sover
reser sig försiktigt upp
smyger genom rummet
tyst på tå
rädd att väcka mig
vet ju inte att
jag redan är vaken
öppnar fönstret
blåser ringar av rök
månljuset dansar över hennes nakna kropp
liten, nätt, sårbar
vacker
ser på mig o ler

tror jag sover
tror inte att jag ser




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 417 gånger
Publicerad 2004-10-18 22:17



Bookmark and Share


    Malin Johansson
vad mysigt... ser allt framför mig helt underbart =)
2004-10-30

  Jasmine
får en att känna den äkta känslan av förälskelse..enkelt och vackert..helt enkelt vackert! //jasmine
2004-10-30

  Zam
alldeles underbar... *suckar hänfört* Spjuver förresten, som ligger där o kikar... Tihi.
2004-10-20

    Göte Holmlund
vacker, skulle kunna tänka mig att sno en del till en kärlekssång ;)
2004-10-20

  stella

2004-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart