Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Kvällsstavar

 

 

Beskär mig

inympa mig

beväx mig

täck mig med grenar

likt kvällsljuset

som lägger sina stavar

över bordet och orden

som nu skrivs.

Bokstäver med taggar och törnen

omöjliga att uttala

men som sägs ändå.




Fri vers av Arowana
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-07-04 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana