Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min arbetsplats


Det var inte arbetsplatsen i sig
eller stolen att sitta på

inte fönstret där solen smet in
bordet där posten låg i en hög

det var lappen som satt där

att du, tidigt, tidigt
tänkt på mig

saknat mig

skrivit med kärlek

Sötsörens arbetsplats

som fick mig att falla
igen


för tusende gången




Fri vers av Sören
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-07-06 09:38



Bookmark and Share


  aftermath
fint att mötas av..
2006-07-06

  Jessica Ebbesson
Kärleksfullt och vackert! Vilken lycka att mötas av en sådan lapp!
2006-07-06

  Cris
Så ljuvligt...
de små orden...orden...
som kan förgylla tillvaron
mer än mycket annat

snyggt beskrivet
2006-07-06

    ej medlem längre
Får känsla av kärlek i texten
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören