Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag den 13/3

polletten trillar ner lite mer
i dag
men ingen vet för hur länge
jag må avstå
mitt älskade gäng
i simhuset

coronaviruset
ställer mycket på ända
nya vanor
nya solidaritetshandlingar
avkrävs oss alla

Danmarks gränser
skolor och universitet
är stängda

Sverige har tagit det
lite lugnare
men vem vet
vad mer som kan ske

inte jag
inte du
det är ingen som vet





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-13 23:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Håller med fullt ut. Rakt och fint sagt.
2020-03-23

  Lars Hedlin
Insiktsfullt!
2020-03-19

  aol
En så tänkvärd text tack för att du delar
2020-03-16

    Lena Staaf VIP
Håller med Marita här. Nu gäller det inte bara oss själva utan om vi kan förhindra smittspridning till andra.
2020-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som visar hur sårbara vi är, plötsligt blir livet annorlunda, jag följer utvecklingen, inte rädd men försiktig!
2020-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag är osolidarisk och trött på alla krösamajor och olyckskorpar.
Jag syftar nu inte på dig, men på vissa andra.
Det tycks finnas folk som njuter av elände och misär. Det gjorde den perversa Krösa-Maja, en lindgrenfigur jag verkligen hatar.
Gävle är tyvärr fullt av major.
2020-03-14

  Rise Little One
Vi alla lever i en osäker värld nuförtiden...
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP