Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni pratar om kärlek

Ni pratar om kärlek
jag kan inte förstå
vad det är
hur det känns
eller varför




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 675 gånger
Publicerad 2004-10-19 23:56



Bookmark and Share


    zolaris
du fick mig att tänka.
dels på vad kärlek är, att det är olika för oss alla
dels på att vissa kanske inte får uppleva det som en annan definerar som kärlek.
den kändes.
mycket bra.
2004-12-08

    Göte Holmlund
mig att kärleken uppfattas på lika många sätt som det finns kärlekar
2004-10-30

  Manal
Jag tror att alla vet vad kärlek är och hur det känns.Men tyvärr så råkar man hitta en kärlek som svidar och sårar.
2004-10-29

  Zam
kan du visst! Vet jag väl, annars är du en bra lögnare...
2004-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart