Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tid


väcktes i natten
av din hud
ett ögonblick då allting stannar

en beröring
ett andetag
ett leende i en dröm

en sekund
är allt jag begär

där har jag min evighet




Fri vers av Sören
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-08 12:05



Bookmark and Share


  britt-marie VIP
Väcktes i natten
av din hud
ett ögonblick då allting stannar...
Underbar formulering,

en sekund......så lite.......
och ändå oändligt

Fint flyt med romantik,
läser gärna mer!
B-M
2006-07-08

  yoyyo
härligt flyt
och gillar denna, och slutet mycket snyggt

en sekund
är allt jag begär

där har jag min evighet
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören