Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


JAG SER DET OSYNLIGA I FÄRG

 

SE MINA UTSTÄLLNINGAR 

 

jag har skapat

jag har målat

jag har skrivit

 

men jag har aldrig

tillrättalagt mina uttryck

 

var så goda att beskåda

de verk jag delat till er




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-04-29 10:06



Bookmark and Share


  danne //
Jag kan känna igen mig.. men frågan i mig som väcks är...hur viktigt är det ?
känns mer ett flöde som får en att må bra utav.. Att skapa dela med sig ingår omedvetet i oss.. kanske lite flummigt sagt men det är vad min bubbla spricker fram efter ha läst detta..

Fortsätt skapa Eva solstråle
2020-04-30

  ULJO
Du har förmågan att bjuda bilder få kan. Riktigt bra.
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP