Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKÄNKER PENNAN MIN RÖRELSE

 

svanens välsvarvade hals... 

perfekta vingpennor vittnar om

bläck som sipprar ur snittytan

likt skalpellen skär ristas orden

frambringar strukturens linjer

 

bottnen på bläcktinan svartnar

avslöjar en spegling av tomheten

ingjuter i reflektionen sitt ögas tår

väter fram en sista droppe bläck

vilken med ordet kärlek tecknas

 

i en smeksam gest ryckas med

hänföras blott av beröringens nåd

vandrar rysningen över hudens veck

pånyttföder mjuklängtande böljor

så som när jag skänker pennan min rörelse

 

tecknar jag ditt namn min älskade

med de skönaste av drag du bära

smeker pappret med min kärlek till

allt det du är som du ännu inte känner

och som du bli i famn av kärleken min

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-30 22:18



Bookmark and Share


  Helena Leijd
så starka bilder du förmedlar
2020-05-08

  ULJO
Fin bild
2020-05-05

  DavidM VIP
Ömhet, starkt skriftad och skissad.
2020-05-01

    Lena Staaf VIP
Kärlekskonst!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP