Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale "Bryggan"


BRYGGAN

 

på bryggan sitter måsen 

den spejar ut över fjärden

vinden smeker mitt hår

solstrålarna värmer kinden

 

går ut till min gamla båt

sätter mig och tar årorna

nu känner jag ro inom mig

bryggan försvinner sakta

 

måsen lättar från bryggan

den flyger stilla med mig

värmen böljar solen står högt 

bryggan syns inte längre till

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-01 22:35



Bookmark and Share


  Helena Leijd
mjukt och vackert
2020-05-08

  Gunnel Eriksson VIP
Att ro skänker ro.
Så även din dikt.
2020-05-04

  Respons VIP
En dikt som skapar sommarlängtan!
2020-05-03

    Lena Staaf VIP
Att lämna bryggan mot vardagslivet och få känna stillhet och ro.
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP