Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puttinutt värre. © Erik Brickman 2006


Är vad du är



Du är mig så kär,

att jag jämt bär din kind

inuti min kupade hand



Du är mig så kär,

att dina ögonbryns form

får mig att le många mil bort



Du är mig så kär,

att jag överraskas av saker

som borde göras med dig



Här i själen gnids du

ideligen mot mig,

då mig kär, är vad du är.




Fri vers av Arowana
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-09 18:38



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Fint.../ Clara-Fina
2006-07-12

    ej medlem längre
Den första strofen är så vackert ömsint att den rör mig till tårar
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana