Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om


Om alla orden var sanna
om allt det som sas var rätt
då skulle jag inte finnas
då vore jag inte livet värt

om alla "sanningar" var lag
om alla bilder som målas
en avbild av mig
av den jag är

tänk om det är så

då lägger jag av




Fri vers av Sören
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-09 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören