Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den självuppfyllande profetian eller de val man gör på slentrian utan att vidare betänka konsekvenserna av den man är eller hur dan den man mött är, och tyvärr kan bli... ... ...


STRYK MIG

... ... ...

han strök kindens mjuka lenhet

han strök tillbaka håret från ansiktet

han smekte och lekte med lockarna

 ... ... ...

stryk mina läppar

stryk bort sorgen

... ... ... 

istället kom stryk

... ... ...

en struken relation

... ... ... 

jag strök bort tårarna

strök honom ur adressboken

... ... ...

han strök omkring huset

... ... ... 

stryker bort honom ur minnet

nu är han ett struket kapitel i livet

... ... ...

tänk att stryk som strök

kunde bli stryk i kök... 

och nu... 

struken kontakt för alltid

... ... ...

... ...

...

..

.

aldrig mer

aldrig ett hej

aldrig ett tjena

aldrig ett ögonkast

alltid avståndstagande

för alltid medveten om skadan

som den kan göra på min själ

håll avståndet håll dig borta

jag känner dig nu och vet

hur jag ska skydda mig

från kringstrykande 

så att jag kan

bevara min

glädje

... 

..

.

håller

avståndet

...

..

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-26 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Omfamna, håll om med frihet i famntaget säger mig dessa dina ord.

Tack
2020-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre är det många kvinnor som delar dina erfarenheter.
Bra avslut som förmedlar styrka och beslutsamhet.
2020-05-27

    Lena Staaf VIP
Allvarlig ordlek om en våldsam relation. Fint skrivet, uppskattar grafiken i texten också.
2020-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat i originell stil om denna plåga som många kvinnor får utstå!
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP