Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sen tiden verkligen är här, är en annan sak. Men jag har väl rätt att drömma! Va? © Erik Brickman 2006


Timmen



Slå in rutan, slå undan benen

slakta oron, tukta försiktigheten

vrid klockan, synka termometern

be återhållsamheten gå under jord,


kärlekstimmen är när.




Fri vers av Arowana
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-07-11 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Borde ropas av en stark mansstämma (eller kvinno-) på gator och torg!
2006-07-11

    Regina E
Det är kraft och känsla i den här korta dikten. Sista raden är underbar "kärleksstunden är när", kanske lite för att det inte står "här".
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana