Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku

 

jobbar hemifrån
telefonen ringer
i trädgårdslandet

 

gröna fingrar
efter nymålade
pallkragar

 

mitt i sommarängen
av legobitar
en trädgårdshumla



Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-27 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP