Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allegori



Den nakna sanningen som finns förseglad
i själens minnesfack
Utan undanbedjan från allt som smärtar.

Det sigilet som du har tillslutit själen med
Där ingen har tillträdet till, bara för att!

För att en gång fanns någon som du tillät att komma för nära din själskärna
Och beröra dig. Då gav du tanklöst nyckeln till ditt hjärta.

Han trodde att han var en utav många.
Men han var den enda.

Nu ger du en nyckelkopia till alla som vill
ha tillträde till ditt hjärta.
Och byter låset så fort de kommer för nära.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-12 15:52



Bookmark and Share


  Aurelio
Utsökt nyckeldikt!
2006-07-13

    NoMi F
Nyckelkopia-tjusigt formulerat
och tänkt
Det är nästan hälften av denna dikt
Om hur man ger bort sig själv
sedan övergiven-tappar
Så blir nästa kärlek som en
kopia
Tjusigt skrivet
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman