Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Varar


Det stämmer

jag vet det nu

 

ärlighet varar längst

 

det varar

som ett ruttnande sår.




Fri vers av Arowana
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-07-12 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana