Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


One man nation



My name is Eric

I am not American

I am Erican.




Fri vers av Arowana
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-07-13 13:47



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ha ha ha....
Fyndigt. Väldigt roande.
Sånt här kan jag sitta och skratta länge åt
och kommer jag på nåt sånt här själv känner jag mej smart länge =)
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana