Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om konsten att dö för sin sak.


Ulla - en dödsruna




Hur ont det gör att göra sig illa
visste Ulla, tro mig.

Hon blev olyckligt kär, förblev ofrivilligt
okysst i nittiosju år då hon trotsig dog
bortglömd på en brits nånstans ingen vet



Vad hon tog med sig i graven var
en orörd dröm ingen fick se. De du.








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-28 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP