Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smått och gott

Himlen är blå mellan lysande vita och grå
molnmassor
Gröngräset är mossigt och vått

Jag plockar ekollon i olika stadier
litet äggskal och glansig fin fjäder
vita rosor från trädgårdscontainern

Vackra fynd dekorerar
noga avtorkat köksbord
Krukväxterna prunkar

Värmer nässelsoppa med buljong
från en grönsaksbuljongask
hittad, oöppnad, på vägen...

skär upp skivor av surdegsbrödet
jag lyckades så väl med...
steker bacon och ägg

Vi äter vid vackert bord
och äter gott
- varje dag!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-30 13:17



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Njuter av er er njutning och ditt sätt att förmedla det - alltså tredubbel njutning!
2020-10-02

  Kungskobran VIP
Måltiden och älskog, livets höjdpunkter
2020-10-01

  Monika A Mirsch VIP
Njutningsfullt i dessa speciella tider - tack för din utsökta dikt!
2020-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt skrivet om att njuta av det som bjuds i livet!
2020-09-30

  Sparvögat VIP
Goda stunder att ta tillvara...
2020-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin skrivet om att leva med öppna sinnen och ta vara på och glädjas åt livet!
2020-09-30

  AiA Maria den fria
Tacksamhet !
2020-09-30

  Rise Little One
Så härligt att kunna njuta livet på det fantastiska sättet varje dag <3

2020-09-30

  ULJO
Så fantastiskt kunna njuta av livets goda
2020-09-30

    Lena Staaf VIP
Du tar tillvara på det vackra, det sunda och det goda!
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP