Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tuschteckning: Solstrale…


SAKTA MEN SÄKERT

 

de färgval som finns är oändliga

ändå är det som om vissa hör ihop

färgerna väljer autonomt varandra

för att ge sitt samlade uttryck i form




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-01 16:29



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Allt är magi i sina flöden. Du är en mästarinna i konst . Sån förtrollande magi du är .
2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Wow vilken bild!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP