Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning/text: Solstrale… 2011... Från en av mina skrivböcker...


SVANMAKT

 

gråsparvarna kvittrar

medan trump twittrar

"låt er inte besegras!...

håll modet uppe!"

 

"...att gå i corornaskola

tar en till verkligheten..."

 

en svan landar i ankdammen

gråsparvarna flyger iväg kvickt

 

svanen säger högtidligt

"det gäller att ha huvudet på skaft"

 

 trump tjuvlyssnar på alla goda råd

twittrar: det där gav något att tänka på...

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-07 08:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Han tänker nog inte så mycket på de råd han får. Han tänker inte så mycket.
2020-10-07

  AiA Maria den fria


”Fågel Fenix
bränner sig själv
på bål
för att återuppstå
i ny skepnad”

Ser fram emot ”den nya” :)


Tack!
2020-10-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
skaffa sig kanske en spirituellt fågel.....som kvittrar och flaxar i fabel gåtor.
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP