Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning/illustration/text: Solstrale ... Från en av mina skrivböcker 2010/2011...


OTURSFÖRFÖLJD

 

jag finner den inte

min cykel... ... ???

ledsen och arg

skalmen går av

precis där och då

på mina glasögon

 

trasig i axel

efter bärande

matkasse med

mys till barnbarn

känslan är... 

trasig idag ur funktion

 

ska repa mod

ska finna ljus

såklart jag ska

gör alltid det

finner ljus

och hopp igen

 

jag är ju jag

det bästa jag har

jag har glädje 

över allt 

att ta till mig och

laddar batterierna med

 

jag laddar...

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-08 12:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Pang på rödbetan bara! För vad är alternativet?
2020-10-08

  AiA Maria den fria
Hejja DIG!

Tack för laddning:)
2020-10-08

  Poesia VIP
Ja, nya tag i morgon dag! Och jag gillar att det bästa är den man har nära - sig själv. Härlig positivitet i din text trots livets nafsande.


2020-10-08

  Maria Sundelin VIP
Murphys lag
2020-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP