Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger på golvet





Du ligger på golvet
och funderar

Leker med damm partiklar
som dansar runt omkring
belysta av en solstråle

du försöker fånga några
damm partiklar men
de springer sin väg

I en virvel dans
fylld med harmoni
utan att störa

den universiela balansen
i aftonens dans melankoli
funderar du över om

vad som har varit
och vad som ska komma
utan ett ljud

livet ger dig svaret
när natten blir till dag
och dagen blir till natt

och återigen när balansen
återställs, ska allt börja
om från början

när ljuset och mörkret
blir ett då ska du uppfatta
att allt blev som det blev

Bara för att allt ska flöda fritt
mellan det goda och ondskan
du måste uppleva allt

innan du ska kunna
bemästra livets element
visdom som kommer att bli

din promenadkäpp
dekorerat med en gyllene
kaduceus symbol

för att finna balans
krävs energi
med din nyvunna visdom

kommer du att bli
bli ett med den okända kraften
och universums drivkraft

där tiden har ingen
betydelse
och allt händer

för en anledning
att upprätthålla
balansen




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-07-16 16:29



Bookmark and Share


    virre
långt och gott.

Men jag tror, är nästan säker på, att damm partiklar ska skrivas ihop. Men helt säker är jag inte. och universala eller universiela?
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman