Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN tidsmaskin

Du reser tillbaka i tiden
Du hamnar framför det barn
du en gång var

Du ser dig själv, som femåring...och du sitter och gråter.
Hjärtskärande!

Vad gör du i detta ögonblick?

- går du spontant fram till barnet och tröstar, eller säger du till det på avstånd att samla sig, eller vad gör du?

Tänk efter innan du svarar...tänk verkligen efter...




Fri vers av PetraSally
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-07-16 20:58



Bookmark and Share


  PetraSally
oj då...
2006-07-16

  fadedfromblack
Jag förstår din tanke bakom denna,
men dessvärre är detta varken
poesi eller välskrivna 'bara ord'.

Kanske att du vill mycket, fastän känslan
inte finns där?

Minns att Det bästa skrivandet kommer
ur spontanitet,

aldrig ur viljan att skriva något betydande!

Skriv som om det vore det sista du gjorde...
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally