Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SOLENS STRÅLAR TÄNDER HOPP

 

solens strålar mot kinden leka

salta tårar bort där smeka

ångesten den som åker eka

havets vågor sorg där beveka

 

när du möter mina händer

du tröstar alla sinnens länder

känns i djupet vi är fränder

vänskskapens lykta vi tänder

 

solens strålar dem ger oss lisa

allt av gott du belyser vill visa

den som vännen är du prisa

sjunger i själen vänskapens visa

 

när du ser mig som den jag är 

vet vem i vänskap hålla kär

insikten om att någon finns där

när stödet jag söker du finns när

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-05 11:29



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vackert och starkt Bravo !!!
2020-11-05

    Lena Staaf VIP
Vänskap är guld värd!
2020-11-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
It is during the worst times of your life that you will get to see the true colors of the people who say they care for you.
2020-11-05

  AiA Maria den fria

vackert starkt kraftfullt i kärlekens ljus-din sol strålar!

Tack!
2020-11-05

  Öknens Ros VIP
Fint ordat om vänskap.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP