Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning?

 

Fåglarna i taket
de av lera
är inte mina
De är mammas
hon som
en gång födde mig
hon som
alltid suttit
i timslånga
elevvårdskonferenser
då jag vägrat
ställa upp
anpassa mig
Fåglarna i taket
tillhör henne

Kanske
detta är
en hyllning
en hyllning till
henne
Inte vad jag tänkt
ville skriva
om flickan
på festivalen
hon med flätorna
Men såg
fåglarna i taket
kunde inte låta bli

 




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-07-17 02:23



Bookmark and Share


  Zam
heja mamma! hennes kärlek består, flickan på festivalen är ändå en dagslända... Vackert skrivet M!
2006-07-22

    mellanmål
Vackert att få följa din tankebana.
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart