Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försökte spola


Sommarnatten
tränger in
inte lika djupt
som du
i mig

Orden
från en vän
som blivit fiende
på repeat
ingen stopp knapp
i mitt huvud

Rök och billig parfym
en doft
av det förgångna

Toaletten
trasig
proppad
med bilder
Försökte spola
bort dig ur mitt liv




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-07-17 03:24



Bookmark and Share


  Zam
det går inte så bra attbli av medhonom/henne, deras avtryck i själen är djupare än om de vore i cement. Lyssna lite på Janis o trösta dig med en ny framtid.
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart