Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän,som sörjer


Jag skall aldrig glömma




någonstans 
bland mina tårar
ser jag ändå ditt leende

allt vi pratade om
hör jag
då vinden viskar godnatt

tanken på att jag fick veta vem du var
värmer mej,
i ensam säng

jag fick ändå hålla dej
en stund
en kort

fördetsomintefårhändahände


Men i min dröm är vi mer levande
än vi var
när livet var som vackrast

och

vi lever,
så länge jag minns

och

jag lovar,
min älskade,

Jag skall aldrig glömma




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-17 18:07



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Din dikt gav mig glädje och sköna känslor, dom som du skriver så vackert om. Kram!
2006-07-25

  Osram
En jättefin dikt Malin, du är närvarande i det du berättar.
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon