Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


BERED DIG PÅ CORONTÄN

...

... ...

... ... ...

sjunk in i din inre rymd

... ... ... mobilisera... ... ...

stanna i trygghetens inre

bred ut dig och fyll rummet

...se allt som är du i nuet...

solen skiner i ditt inre rum

känn dig fylld av detta ljus

du är ljus och riktning i dig

belutsamt ser du vägen fram

den du nu ska gå för att nå

upplyftande tankar i corontän

ljuset är tänt i ditt inre rum

se den kraft du bär nu och här

stilla all hunger och nöd idag

låt solens strålar dig värma

bli en ljusspidare i mörkret

lys med din erfarenhet i natten

lys för de som ännu inte förmår

lys för insikt kunskap förståelse

lys med medkänsla och solidaritet

...lys solskens strålar...

...lys med ditt ljus...

... ... ...

... ...

...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-23 10:26



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande och kloka uppmaningar i din fina dikt!
2020-11-23

    Lena Staaf VIP
En dikt som ger kraft!
2020-11-23

  ULJO
Fint tänkt
2020-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Så ska vi tänka varje morgon innan vi börjar dagens arbete!
Bra skrivet.
2020-11-23

  Öknens Ros VIP
Upplyftande ord i pandemins mörker. Tack!
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP