Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man tröttnat

 

Så skriker man rätt ut!

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-10 21:16



Bookmark and Share


  Respons VIP
Visst!
2021-02-12

  AiA Maria den fria

Tack!

YES!

YES!

YES!

Tack!
2021-02-12

    Lena Staaf VIP
Ja det kan behövas! Bara att tillåta sig.
2021-02-11

  Maria Sundelin VIP
Eller går sönder lite mer i själen
2021-02-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja det är skönt med ett primalskrik ibland!
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP