Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Temperaturmätning

 

Trummorna från marken
Under träden en vulkan

Fyrfotade förlöpare
(både med och utan namnbricka)
vandrar runt bland våra gula blad

Också det svartvita bleknar
Färgerna sugs upp av ögat

Forsränning och Kolsyraassimilation

Det är verkligen fantastiskt, militant
ostoppbart!

Och det tågar in och ödelägger
Jämnar och lämnar oss
träffade och famlande
år efter år




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-16 12:45



Bookmark and Share


    Drömfabriken
Det börjar skönt surrealistiskt. Sedan från och med "Det är verkligen fantastiskt..." får läsaren den stora belöningen.
2021-03-17

  ßluie VIP
Naturens under. Skiftningar. Fin!
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP