Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa på äventyr

En gång mötte jag en man på 90 år
som varje år seglade från Göteborg
ända till Afrika

mötte också en man på 80
som ofta flög från Israel till Argentina
för att dansa tango

Jag är bara 70 år
jag reser jorden runt
med musik, dans och litteratur
- hemma på min vardagsrums matta!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-03 21:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ta med världen hem, just det. För ett kreativt sinne finns inga gränser..
2021-04-12

  lila fjäderblomman VIP
Ja man kan vara äventyrare på olika vis!
2021-04-05

  Rise Little One
Alla typer av resor är lika spännande och härliga oavsett vart vi än befinner oss ...
2021-04-05

    Lena Staaf VIP
Vi reser alla på olika sätt. Att resa genom litteratur och musik är så gott som något!
2021-04-04

  Kungskobran VIP
Att resa in i drömmarnas värld är den bästa resan
2021-04-04

  ULJO
Det är tanken som räknas
2021-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP