Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tårar rinner för er i Palestina & Libanon.


Mina nätter

 

 

När alla hus har släckt

sina lysen,

och ligger

i sina sängar

då rinner mina tårar.

 

För jag vet

att i detta ögonblick

så bombas hus

och människor flyr.

 

Jag vet att att det är

om nätterna,

då israelerna bombar

och mördar

människorna som sover.

 

Det är om nätterna

mina tårar rinner

som mest

 

då hela världen sover

och inte har en aning om

vad som händer.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-07-22 23:44



Bookmark and Share


  tom boreland
Det är inte opportunt
att vara solidarisk
när varenda hjävul
ska förverkliga sig själv

Människor som
älskar kriget
har ingen framtid
Allah ahkbar
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal