Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte okej

 

 

Det är okej
att sakna dig

 

 

Men det är inte okej
att du vet om det


 

men inte bryr dig




Fri vers av Jessi
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-07-23 10:56



Bookmark and Share


  Bissen
Nej det är inte okej! inte alls...
Gripande text...
2006-07-23

  Eline.P
Så rätt, en situation som knaprar självkänslan rejält i kanten.
Och du har fångat den perfekt med få ord. Bravo!
2006-07-23

    TigerCia
Usch ja...det sved....
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi