Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite kallt i värmen kanske, med snö och skdor


Livet är som ett elljusspår i Sollefteå

 

 

Livet är som ett elljusspår i Sollefteå

 

 

Det börjar faktiskt uppe på ett berg.

Sen tjojooo!

jättenerför... kul!

 

 

Sen slätmark

mossar

vänlig skogsmark

 

 

men SEN! oj oj vilken uppförsbacke! oj, det här klarar jag aldrig!!!

 

-----

 

Jomen, det gjorde jag ju!

Och!

Vilken utsikt!

Wow!!!

 

 

Åker kring där uppe ett tag och njuter

... oj nu bär det utför igen... hjälp... och en kurva mitt i... hjälp igen... jag far ut i skogen... kör in i en gran, faller... gör illa mig... aj... oj vad ont... kan knappast resa mig, har jag brutit ett revben ajaj... nä kanske inte...  oj usch... tar mig ut i spåret igen... stapplar fram nu... hoppas på en jämn mosse snart

eller en LITEN uppförsbacke, blir rädd för nerför

men det börjar gå lite bättre nu, mindre ont

ganska fint här egentligen

 

 

borde kanske åka skidor på en sjö istället, utan backar

fast... håller isen?

 

 

Oj Oj För Livet

 

Men... där är ju målet...

är det inte samma ställe som där jag startade?




Övriga genrer av Albert
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-07-24 11:27



Bookmark and Share


  Helene Månsson
visst är det där du startade! Du blir som barn på nytt..../H
2006-07-26

  flickan och tigern
hahaha, denna får mig att skratta :)
så sant.
2006-07-25

  Gunwale VIP
"Oj Oj För Livet" - där satt den! (Ja, livet är det konstigaste som hänt oss...) Vad lika våra liv ändå är - på ett plan!!
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert