Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Albert ser mig skriva och det gör ju naturligtvis att han också vill skriva. Så här kommer Alberts dikt nr. 3. © Albert Brickman 2005


Alberts dikt nr 3: TVÄTTMASKINER



LG ÄR BRA TVÄTTMASKIN

BORSH ÄR OXÅ BRA TVÄTTMASKIN.

MEN ALBERT! DET ÄR MAT! JA AMANDA!




Fri vers av Arowana
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-07-25 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här är två saker som vi alla borde lära oss:
passion och leva i nuet
:)
2006-07-25

  Last Word Spoken
*skrattar* Albert är mysig! Kramis till Albert
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana