Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Kruset


Tänk, hur vi älskade

som dryckeskruset i tiden

som spilldes ut och avdunstade

som rullade av bordet och sprack

som glänste och sprakade

som hundra frustande facklor

förväntansbägaren

fylld till gyllne kanten,

med glädjeskummet, bubblande

som bara du och jag kunde

skapat, drejat, framälskat

av ingenting, ingenting alls.




Fri vers av Arowana
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-07-25 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här, vännen, det lämnar mig alldeles överväldigad. Den hänsynslösa ömheten i denna text!
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana