Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetsaffären...

Det här med dator och teknik
och att fylla i formulär
- jag tycker det är snårigt och tråkigt
men har idag fått mig en läxa!

Jag föll för reklamerbjudanden
beställde puder, tvål och schampo
men inget paket anlände

Nästa månad kom annat erbjudande
och jag nappade då på ögonbrynspensel
ansiktsmask och vårdande nagellack
men inte heller nu fick jag napp

Tredje gången gillt var i juni
jag beställde
löddrande duschgeler
och crème mot rynkor i ansiktet
men inte fick jag någon klapp!

Kravbrev anlände, aj, aj!
Jag har inget fått!
- Måste jag betala ändå?

Det var lång kötid
till affären, på telefon
men när jag väl kom fram
förstod en vänlig person
att mitt e-mejl
var av gammalt datum -

Jag fick nummer på varje paket
jag beställt
och hämtade hem dem
från ICA-affären -

Alla fakturorna är betalda nu
- jag är 1000kr fattigare -
men min säng är full
med små söta paket
rouge i flera färger
blommiga necessärer
och granna flaskor
fulla av träig och blommig väldoft -

Jag skulle kunna öppna skönhetsaffär!











Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-24 21:04



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den sorglustiga insikten om att skönhet och lycka inte går att köpa - inte ens på ICA.
2021-07-28

  lila fjäderblomman VIP
bra när nätehandeln fungerar - krångligt när det krånglar! Tur att du fick ordning på det Ha det så roligt i din skönhetsaffär! :)
2021-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om hur tokigt det kan bli när man handlar på nätet.
Befriande att det löste sig så att du kunde hämta och känna glädje av det du beställt.
2021-07-26

    Lena Staaf VIP
Ja näthandel har sina risker. Inte kul när det hakar upp sig vilket det gjort även för mig ett par gånger. Men väldigt smidigt när det väl fungerar. Under pandemin hade man inte så mycket att välja på. Tur att man inte handlar så mycket. Det blir mest böcker och det brukar fungera
2021-07-25

    Lena Söderkvist VIP
Affär i dubbel bemärkelse, hör jag. Du är nog inte ensam om att missa en viktig detalj vid beställning. Men hej-hopp, det redde ju upp sig!
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP