Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för längtan saknar stränder, horisont och slut


Inget sviker som hoppet



Medan vinden slet i luggen blinkade hon torrt
långt bort mot horisonten som knappt syntes

dimman låg tung, och skymningen på det

inte en stjärna syntes på himlen men hon såg
något där uppe i mörkret för hon släppte inte
blicken förrän sömnen tog henne stående där
med ögonen röda av tårar i den hårda vinden



Död som rutten blåstång stank hon ikapp med
tiden till vågornas oupphörliga skvalp i evighet








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-12 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP