Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tår kan innehålla så mycket mer än bara sorg, eller glädje


Abstrakt metamorfos



svamparna han plockat, alla örter, allt
iskallt vatten han burit från källan där
ute från det hemliga djupet långt bort

allt kokat ner till en droppe potent nog


Att helt utplåna eller ge evigt liv åt vad
helst den skulle komma att landa på,

-och knappt insåg han det före sömmen
drömde om en tår som föll på hans kind







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-10 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP