Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... --->>> se min utställning


AV VED TAGET

 

det vedertagna

är iögonfallande 

det vi tror är sant

av vad vi ser

det är dock bara

en skugga

från entiteter

som bråkar 

med ljuset




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-13 09:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vad är egentligen sanning? Vad är det vi egentligen ser? Våra sinnen är så begränsade, tänker jag. Snyggt och filosofiskt.
2021-10-15

  AiA Maria den fria

Vackert!
Ljus i både ord och bild!

Tack!

<3<3<3
2021-10-14

  Kajan VIP
Mycket fint ! Att stanna vid.
2021-10-13

  Susen VIP
Wow. Bra fångat med få ord
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP