Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en än inte obesvarad så orimlig kärlek


Godset, flickan & mörkret



Hon sov bland kuddar stoppade med
dun och säkert omstoppad av dyr ull
medan jag fann mig ute bland djuren


Jag drömde likafullt så, om henne
och när våra blickar sällan möttes

såg jag det i hennes ljusblå ögon, för
såna blickar är lika nakna som mina
oavsett man sover fint eller bara gott






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-14 00:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Åtrån finns i både slott och koja
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP