Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
framtiden navelskådar sig själv rätt ofta...


Camera obscura



bilden av släkten tittar tomt rakt in i linsen
som snart fångar allas blickar i ett fruset nu,
ögonblicket alla efterlevande knappt kan se

ett perfekt "moment" förevigat för framtiden


Vad folk ser idag är detaljer ingen människa
skulle lagt märke till då, uppklädda och fina

-en hop smutsiga fornminnen utan framtid






Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain