Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
når man botten har man åtminstone bottnat


Om självförakt



med sorgen som sänke bottenmetade
han tålmodigt i väntan på monstret,
Att det kulle gilla djupet han nått med
sig själv på kroken som offer


Förmodligen sämsta lockbetet men ändå








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-14 00:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Självdestruktion
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP