Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Se gärna min utställning här på poeter.se! Välkommen!


tangerande själars gemensamma insikter

 

Vi snuddar

vid de falnande

energiernas sista suck

fångas i andedräkten

 

i prosans narrativ skrivs

andemeningen in

stavelser bildar pärlband

som får slöjan av sorgen

att falla 

 

sorg omvandlas till

värdiga förunderliga

skapade och formade

ljussökande traditioner

 

får oss att minnas

till sist en inre glädje

för att förmå oss att orka

förlösa sorgen

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-15 15:39



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Transformerande text och bild i ett!

I den stora sorgens famn vilar den största glädjen...

Tack!

<3<3<3
2021-11-16

  Kajan VIP
För mig en resa inifrån och ut, själva skapandeprocessen som den kan se ut, som en del av livet.
2021-11-15

  Anya VIP
Härlig dikt med inslag som jag känner igen. Du får till det så snyggt. Gillar den existentiella tonen.
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP