Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänkte bara lite (bilden är minnesfel och målad av mig själv


Livet

I dag

 

är jag en dag

närmare

min död

i denna kväll.

 

Än jag var

igår

vid samma tid

som nu

på kvällen....

 

Ja se man närmar sig locket...




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2021-12-11 20:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Men är det kistlocket eller syltburkens lockelser medan tiden verkar gå mot sitt slut. Ännu en text om tidens än mera som rusning mot ett uppspänt målsnöre...
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP